Leveringsvoorwaarden.

Uw bestellingen worden nadat de betaling bij ons binnen is in principe binnen 3 werkdagen naar uw opgegeven adres verzonden. Wij streven er zoveel mogelijk na dat als de bestelling binnen is voor 15.00 uur het dan nog dezelfde dag te verzenden.

Wij hanteren standaard € 1,95 verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland. Bij grote artikelen die niet door de brievenbus kunnen hanteren wij het bedrag van € 6,75. Buiten Nederland gelden de tarieven van GLS pakketdienst. Tevens is het mogelijk om uw artikelen bij ons op te halen. Dit kunt u via een mail naar info@feem-us.nl aangeven of middels telefonisch contact.

Mocht een aankoop toch niet zijn wat u ervan verwacht,dan kunt u de producten binnen 8 dagen ruilen of retouneren. Dit geldt niet voor aanbiedingen. Wij vinden het wel prettig als u vooraf hier ons van op de hoogte stelt dmv een mail naar retouren@feem-us.nl. De kosten voor het terug sturen van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn en nog in orginele verpakkingen verpakt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag retour binnen 3 werkdagen op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.
 
 
Feem-Us is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via GLS. Verzenden onder rembours is NIET mogelijk.