Over Feem-Us

In 2014 startte Marjon Jacobs-Spenkelink met Feem-Us.

Met haar onderneming startte ze als eerste met een webshop en bezoeken op fairs en markten. Als primaire producten werden er poncho’s, Sjaal en modeaccessoires verkocht.  Er kwam naast de vraag naar deze producten steeds vaker de vraag of er ook kleding verkocht werd.
Omdat dat een winkel al lange tijd een droomwens was en de mogelijkheid zich voordeed werd er in september 2015 in het eerste pand aan de Kerkstraat 4 te Holten de winkel geopend. 

Met de instelling “Gezellig en ongedwongen winkelen” startte Feem-Us met het aanbieden van mode vanaf maat 42.
De doelstelling was , en is nog steeds, dat eenieder op een gezellige wijze kon winkelen waarbij vooral de klantervaring hoog in het vaandel staat.

Omdat na ca. anderhalf jaar de ruimte aan de Kerkstraat niet langer geschikt was voor de groei die Feem-Us doormaakte werd er naar een ander winkelpand gezocht.Dit werd gevonden in het pand aan de Dorpsstraat 12 tussen de echte bakker en de drogist.

Met een verdubbeling van de ruimte om nog meer modeartikelen te kunnen tonen en haar klanten van dienst te zijn, werd de verhuizing in April 2017 een feit.

Vanaf dit tijdstip is op de huidige locatie naast de ruimte ook het assortiment uitgebreid. Hierdoor heeft Feem-Us naast de bestaande merken zoals KJ Brand, Zhenzi, Studio en Serena Malin uit kunnen breiden met o.a. Yesta, Donnaday, Adia. RJ Bodywear en nog veel meer.